Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ostrzeżenie dla użytkowników MPC] Oszust KoMaR1911

Er3oR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Otóż piszę tutaj z dobrej woli, ponieważ jak każdy zna takiego człowieka jak KoMaR1911 który słynie z grieffowania dużych serwerów do minecrafta. Uważa się za wielkiego hackera, ponieważ piszę nielegalne progamy. W rzeczywistości dosłownie ,,sprzedaje je", tak naprawdę pierwsze poprosi o przelew pieniędzy, czy tam danie kodu psc a potem wyśle Wam zawirusowany plik którego nie da się usunąć i mówi, że te hacki które kupiliście zakładają zabezpiczenia na płytę główną i procesor. Odradzam transakcje z tym człowiekiem. Sprawa została zgłoszona do cert.gov.pl :) Kolega oj*ebał mnie na 100 zł :>

Tak na marginesie, teraz najważniejsza jest nauka a nie bawienie się w hackera.

Pozdrawiam,

ERROR

PS: Proszę o nie usuwanie tematu, przecież Administracji także zależy aby z MPC mogli bezpiecznie korzystać użytkownicy i żeby nie dali się zrobić w [...]

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Info dnia, od roku jak nie więcej wiadomo, że KoMaR, to lizodup, oszust, kłamca. 

Niemniej jednak dobrze, że temat powstał - 20 osób się na nim przekona, choćby połowa z nich zrobiła temat - już będzie jakiś rozgłos procederów, które mają miejsce nie od dziś. ;)

Opublikowano

Ja niestety doświadczyłem jego ataków, dopisz również, że atakuje niektóre serwery z @FusHerkA Jest kilka sposobów, aby zabezpieczyć się przed jego "super mega OP autorskimi programami", na dniach pojawi się ode mnie poradnik. :)

sygnatura.png

Opublikowano

Ponoszenie odpowiedzialności za pobrane pliki odpowiadacie sami. Jeżeli nie sprawdziliście lub nie przeskanowaliście ich bez posiadania żadnego antywirusa lub programu zabezpieczającego system przed takimi zagrożeniami to wina jest po części u was. W świetle prawa "kradzieże" są rozpatrywane od 300zł w górę (o ile się nic nie zmieniło). Nie ma już praktycznie wirusów, które ominęły by antywirusa z łatwością, no chyba że to profesjonalny hacker, który tworzy nową informatykę. Na przyszłość patrzy się co kupuje, a informacje dotyczące autora programu pozostawiamy w znaku zapytania, ponieważ nie mamy żadnych dowodów, że owa sytuacja w ogóle zaszła. ;)

8372383248.png
Opublikowano

Może jest tak jak napisałeś, ale kto by kupował coś od niego za 100 zł. Nie polecam zgadywać hasła na stronie tirexa do tych pseudo botów : -)

Opublikowano

koledze up się coś pomyliło , kradzieże są rozpatrywane zawsze ... tylko pod innym wymiarem kary ... do 300 złotych liczone są jako wykroczenie a +300 zl jako przestępstwo ...,
jest to także wina administracji mpcforum gdyż jeżeli plik miałby skana (czego mpc wymaga przy wstawianiu / wysyłaniu linków) to nic takowego nic sie nie wydarzyło ...

Opublikowano

koledze up się coś pomyliło , kradzieże są rozpatrywane zawsze ... tylko pod innym wymiarem kary ... do 300 złotych liczone są jako wykroczenie a +300 zl jako przestępstwo ...,

jest to także wina administracji mpcforum gdyż jeżeli plik miałby skana (czego mpc wymaga przy wstawianiu / wysyłaniu linków) to nic takowego nic sie nie wydarzyło ...

Zapomniałeś dodać że jest to także ''wina naiwnego użytkownika'' 

Opublikowano

Zapomniałeś dodać że jest to także ''wina naiwnego użytkownika'' 

Fakt, typek, który to kupił był w cholerę naiwny, ale opierdalanie kogoś na pieniądze i to już nie pierwszy raz jest skurwysyństwem. ;)

Kto zna bardziej sytuację wie o czym mówię.

Opublikowano

Tirex takie coś ma na stronie "Jeśli odszyfrujesz haslo to dostaniesz boty" odszyfrowałem haslo, otworzyłem program i zablokowało mi rejestr i nie mogłem otworzyć menadżera zadań -,-.

Pisze pluginy na zamówienie ! Skype: elfusion200

Opublikowano

PS jeżeli chcesz bana dla tego pana , to :
Zrób SS twojej rozmowy (z linkiem do pliku) i dodaj skana do pliku iż są tam wirusy -> jeżeli udowodnisz ze są wirusy w pliku wysłanym przez jakiegoś użytkownika według regulaminu ma zostać on zbanowany

Opublikowano

Fakt, typek, który to kupił był w cholerę naiwny, ale opierdalanie kogoś na pieniądze i to już nie pierwszy raz jest skurwysyństwem. ;)

Kto zna bardziej sytuację wie o czym mówię.

No tak , ale raczej za głupote się płaci grubo prawda? ;) i powtarzam po raz kolejny że to ONI SAMI  ponoszą odpowiedzialność to co pobierają bez skanowania 

Opublikowano

No i dobrze że cie ojebał na siano :D Przynajmiej jednego buca mniej który chce się bawić w rozdupcanie serwerów = )

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano
zakładają zabezpiczenia na płytę główną i procesor.

Jak widać pobierał nauki "hakierstwa" od mistrza w tym fachu - Bonza :)

Swoja drogą trzeba być debilem by na takie coś się złapać... ale cóż..

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Hahaha xD
"zaklada haslo na plyte glowna" XDD Jak mozna byc tak naiwnym? Kolejny hakier bonzo
Po co Ci te "nielegalne programy" byly?

a27BfZc.jpg

#Typowo_na_MPC

Opublikowano

Każdy w swoich czynach staje się zawsze indywidualistą.

Współczuję ludziom, którzy łapią się na taki lep.

Ale informacja jak najbardziej powinna być nagłaśniana..

Jeszcze nie jeden naiwny się znajdzie.

Opublikowano

Jak sie nie umie gadać to sie jest ojebanym za przeproszeniem Tirexa znam osobiście spoko gościu :) komara również mam na Skype badz mialem również spoko gościu :)

logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...